Lumi- ja sääolosuhteiden vuoksi tai käyttäjämäärän sitä edellyttäessä keskuksen henkilökunnalla on oikeus avata ja sulkea hiihtokeskus, hissi tai rinne tai muu palvelualue.

Rinnekeskuksen aukiolo-aikoja rajoitetaan arkipäivinä kävijämäärien mukaan.

Viikolla hiljaisina aikoina avoinna vain 16:00-20:00, viikonloppuisin sekä pyhät-ja loma-ajat avoinna jo 10:00-20.00 ( arkipyhät ja sunnuntait 10:00-18:00.)

Messilä Maailma Oy on turvallisuusnäkökulman vuoksi rajoittanut erikoissuorituspaikkojen rakentamista kaudella niin, ettei isoimpia hyppyreitä streetille rakenneta.

Kausikorttien ennakkomyynti alkaa 1.11. ja päättyy edellisenä päivänä, kun ensimmäiset rinteet avataan.

Ohjeita

Ladatessasi lippuja olemassa olevaan KeyCardiin, voit valita alkamispäiväksi vaikka tämän päivän. Kun olet suorittanut maksun ja palannut myyjän palveluun, voit suksia saman tien portille. 
Voit ostaa lippuja ladattavaksi enintään 30 arkipäivää aikaisemmin
KeyCardin koodin löydät kortin TAKAA pystystä: numerosarja on muotoa esim. 30-1614 7256 7364 0775 3-8. Syötä koko numerosarja, joko väleillä tai ilman. Koodissa ei ole aakkosia EIKÄ sen edessä ole tekstiä SKIDATA.

HUOM!
* 25-alkuiset KeyCardit eivät saa sisältää minkään hiihtokeskuksen voimassaolevaa lippua.
* 8-, 14- ja 18-alkuiset KeyCardit eivät valitettavasti toimi Messilässä
* HUOMIOI portille saapuessasi, että lipun aktivoituminen vie muutamia sekunteja. Pysythän siis rauhallisesti paikallasi, ja odotat hetkisen, jotta portti ei lue Keycardia useampaan kertaan ja näin ollen hylkää läpikulun. Keycardin kanssa samassa taskussa ei suositella olevan mitään muuta, kuten kännykkä tai lataamattomia Keycardeja, sillä ne vaikuttavat Keycardin toimivuuteen.

Jotta tieto maksusta välittyisi hiihtokeskukseen, on maksun jälkeen palattava hissilippukauppaan.
Hissiliput toimivat vasta kun olet palannut näytölle, joka ilmoittaa tapahtuman onnistumisesta ja josta voit tulostaa tositteen maksusta.
Mikäli maksun suoritettuasi et pääse palaamaan hissilippukauppaan, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostilla messila(at)messila.fi tai puhelimella (03) 860 11 arkisin. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa.

Kaupan ehdot

1) Internetistä voit ostaa lipun kaikkien hiihtokeskusten KeyCard-älykorteille.
2) Voit myös ostaa pelkän KeyCard-älykortin, tai kortin ja siihen hissilippuja.
3) 31.10.2017 klo 24 asti netistä voit kausikortteja hintaan (suluissa normaalihinta) 420/aikuiset (520e), 320e/lapset 6-11v ja eläkeläiset (420e).
4) Muut ehdot. Netistä ostettuja lippuja koskevat samat ehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja:
* hissiliput ovat henkilökohtaisia
* väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti
* jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan

Hintaan vaikuttavat kuvalliset henkilöllisyystodistukset on vaadittaessa esitettävä kausilipun loppuaktivoinnin yhteydessä.
Hissiliput ovat henkilökohtaisia
Väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti
Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan
Jos tiedot ovat oikein, saat valitsemiesi lippujen hinnat ja voit halutessasi palata muuttamaan niitä tai edetä maksutietojen syöttöön.
Jos tiedoissa on virheitä, saat siitä ilmoituksen ja voit korjata virheelliset tiedot.

5) Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja:
  • Messilä Maailma Oy
  • puh/tel +358 (0)3 860 11
  • sähköposti/email messila(at)messila.fi
  • Messiläntie 308, 15980 Messilä
Käytössä olevat maksutavat - Paytrail oy
© Nordic Ski Pass. Kaikki oikeudet pidätetään. Ystävällisesti.