Ohjeita

Ladatessasi lippuja olemassa olevaan KeyCardiin, voit valita alkamispäiväksi vaikka tämän päivän. Kun olet suorittanut maksun ja palannut myyjän palveluun, voit suksia saman tien portille. 
KeyCardin koodin löydät kortin TAKAA pystystä: numerosarja on muotoa esim. 30-1614 7256 7364 0775 3-8. Syötä koko numerosarja, joko väleillä tai ilman. Koodissa ei ole aakkosia EIKÄ sen edessä ole tekstiä SKIDATA.

HUOM!
* 25-alkuiset KeyCardit eivät saa sisältää minkään hiihtokeskuksen voimassaolevaa lippua.
* 8-, 14- ja 18-alkuiset KeyCardit eivät valitettavasti toimi

Jotta tieto maksusta välittyisi hiihtokeskukseen, on maksun jälkeen palattava hissilippukauppaan.
Hissiliput toimivat vasta kun olet palannut näytölle, joka ilmoittaa tapahtuman onnistumisesta ja josta voit tulostaa tositteen maksusta.
Mikäli maksun suoritettuasi et pääse palaamaan hissilippukauppaan, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostilla sales(at)ounasvaara.fi tai puhelimella 044 7642830 arkisin. Sähköpostiin vastaamme vuorokauden kuluessa.

Kaupan ehdot

1) Internetistä voit ostaa lipun kaikkien hiihtokeskusten KeyCard-älykorteille.
2) Voit myös ostaa pelkän KeyCard-älykortin, tai kortin ja siihen hissilippuja Tällöin kortti on noudettava lipunmyynnistä Taunontie 14. Voit myös tilata kortin suomalaiseen postiosoitteeseen. Toimitushinta on 2 € ja toimitusaika n. viikko (5 työpäivää). Ota se huomioon valitessasi lipun aloitusaikaa!
3) 10.11.2017 asti netistä voi ostaa vain kausikortteja. Ensimmäisen käyttöpäivän aikana on käytävä lipunmyyntipisteessä, jossa otetaan käyttäjän kuva ja lippu aktivoidaan loppukaudeksi.
4) Muut ehdot. Netistä ostettuja lippuja koskevat samat ehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja:
  • - hissilipun käytön voi aloittaa miltä tahansa portilta
    - hissiliput ovat henkilökohtaisia
  • - väärinkäytöstä seuraa lipun välitön mitätöinti
  • - jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan

5) Voit myös ostaa lahjakortin. Tällöin kortti on noudettava lipunmyynnistä, Taunontie 14. Voit myös tilata lahjakortin suomalaiseen postiosoitteeseen. Toimitushinta on 2e ja toimitusaika n. viikko (5 työpäivää).
6) Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Ounasvaaran Hiihtokeskus toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.
Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-6
PL 322, 33101 TAMPERE, Puhelin: 0207 181830

7) Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja:
  • Ounasvaaran Hiihtokeskus
  • puh 044 7642830
  • sähköposti: sales@ounasvaara.fi
  • Taunontie 14, 96600 ROVANIEMI
Käytössä olevat maksutavat
© Nordic Ski Pass. Kaikki oikeudet pidätetään. Ystävällisesti.