Ohjeita

Ladatessasi hissilippuja olemassa olevaan KeyCardiin, voit valita alkamispäiväksi vaikka tämän päivän. Kun olet suorittanut maksun ja palannut myyjän palveluun, voit suksia saman tien portille. 
KeyCardin numeron löydät kortin TAKAA pystystä: numerosarja on muotoa esim. 30-1614 7256 7364 0775 3-8. Syötä koko numerosarja, joko väleillä tai ilman. Koodissa ei ole aakkosia EIKÄ sen edessä ole tekstiä SKIDATA.

HUOM!
* 25-alkuiset KeyCardit eivät saa sisältää voimassa olevaa hissilippua, sillä niille mahtuu vain yksi hissilippu kerrallaan.
* 8-, 14- ja 18-alkuiset KeyCardit eivät valitettavasti toimi

Jotta tieto maksusta välittyisi hiihtokeskukseen, on maksun jälkeen palattava Online Ski Shopiin.
Hissiliput toimivat vasta kun olet palannut näytölle, joka ilmoittaa tapahtuman onnistumisesta ja josta voit tulostaa tositteen maksusta.
Mikäli maksun suoritettuasi et pääse palaamaan nettilippukauppaan, ole hyvä ja ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@vuokatinrinteet.fi tai puhelimella +358 (0)8 6194111 arkisin. Sähköpostiin vastaamme seuraavana arkipäivänä.

Kaupan ehdot

Hissilippujen yleiset ehdot Suomessa (SHKY)
1) Voit ostaa nettilippukaupasta hissilipun kaikkien hiihtokeskusten KeyCard-älykorteille.
2) Voit myös ostaa KeyCard-älykortin ja siihen hissilippuja. Tällöin kortti postitetaan antamaasi osoitteeseen. Toimitusaika on noin viikko, huomioi tämä alkamispäivää antaessasi.
3) Muut ehdot. Netistä ostettuja hissilippuja koskevat samat ehdot kuin hissilipputoimistosta ostettuja hissilippuja:
* hissiliput ovat henkilökohtaisia
* väärinkäytöstä seuraa hissilipun välitön mitätöinti
* jo ostettua hissilippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa kuin sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan

Kun olet syöttänyt tiedot saat yhteenvedon valitsemistasi hissilipuista hintoineen. Voit halutessasi palata muuttamaan niitä tai edetä maksutietojen syöttöön.

4) Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lisätietoja:
  • Huippupaikat Oy
  • puh/tel +358 (0)8 6194111
  • sähköposti/email toimisto@vuokatinrinteet.fi
  • Veikontie 3, 88610 Vuokatti
Käytössä olevat maksutavat
© Nordic Ski Pass. Kaikki oikeudet pidätetään. Ystävällisesti.